skip to Main Content

JC Vastgoed beheer B.V. en Heereweg 21 Lisse B.V. ontzorgt: Wij regelen het van A tot Z!

Goed vastgoedbeheer levert u meer rendement op, en juist in
een optimaal rendement is JC Vastgoed gespecialiseerd!

JC Vastgoed regelt voor u het beheer van al uw vastgoed. Zorgeloos uw vastgoed beheren doet u samen met ons.

Wij zien vastgoedbeheer als een integraal tussen huisvestingskwaliteit en gebruikerstevredenheid, technisch beheer, financiële aspecten, innovatiemogelijkheden en juridische aspecten. Vastgoedbeheer van uw (leegstaand) vastgoed portefeuille kost u vaak meer tijd dan u lief is. Werving en selectie van bewoners daar begint het mee. Het proces dient nauwkeurig en volgens de regels te verlopen. Daar ligt een stuk van onze expertise.

Vervolgens vergt het onderhoud van het pand ook de nodige aandacht. Het vervangen van een kapotte ruit, het onderhouden van de tuin en het ontdekken en oplossen van technische storingen. Het is slechts en greep uit de werkzaamheden waar u als eigenaar mee geconfronteerd kan worden. Ook liften, alarminstallaties en sprinklers hebben regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Dat geldt niet alleen voor leegstaande panden, maar ook voor panden die volop in gebruik zijn. De kans op schade en waardevermindering door verval en verwaarlozing is zeer reëel. Goed onderhoud van vastgoed is dan ook altijd noodzakelijk.

Kwaliteit

De medewerkers die voor ons werken, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.

Integriteit

Uw opdracht is bij ons in goede handen.

Flexibiliteit

Wij leveren maatwerk. precies zoals u dat wilt.

Continuïteit

U kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Heeft u vragen?
Stel ze gerust en vrijblijvend.

Voor kleine en grote beleggers

Of u nu één of meer dan honderd verhuurbare eenheden heeft, bij ons bent u welkom.

Eigen rekening

Vanaf vijftig verhuurbare eenheden is het mogelijk de huur te laten betalen op een eigen rekening. Zo bent u volledig in controle.

Woonruimte, kantoren en winkels

Wij beheren niet alleen kamers, appartementen en woningen, maar ook kantoren, bedrijfsruimten, winkels en garages. Bij NederWoon brengt u alles onder één dak.

Stichting derdengelden

Huurders betalen op een rekening van onze Stichting Derdengelden. Zo bent u ervan verzekerd dat de betaalde huur veilig is.

Landelijke dekking en kennis

Wij bieden onze klanten een landelijke dekking. Verspreid over Nederland hebben wij acht kantoren met veel regionale kennis.

Slimme services

Wij bieden slimme services zoals cv-onderhoud, rioolontstopping, teruggave energiebelasting, collectieve energie-inkoop. Met deze services bespaart u tijd en geld.

Eén contactpersoon

Wij werken in teamverband. De vastgoedmanager van het team is uw vaste aanspreekpunt. Samen met zijn team is hij goed bekend met uw vastgoed en komt er regelmatig. Echte betrokkenheid dus.

24/7 bereikbaar voor storingen

Huurders kunnen 24/7 terecht bij de Servicedesk van NederWoon. De Servicedesk is het centrale aanspreekpunt voor vragen en het melden van reparatieverzoeken.

Huismeester

Indien nodig komt onze huismeester regelmatig bij uw vastgoed. Hij kent uw vastgoed van a tot z en voert kleine reparaties uit. Dat noemen wij nog eens handig!

NederWoon online

Alle informatie over uw vastgoedportefeuille in één overzichtelijke online tool. U vindt hier alle relevante informatie over uw vastgoedbeleggingen en huurders.

Servicekosten afrekenen

Het jaarlijks afrekenen van servicekosten met uw huurders is ingewikkeld en kost veel tijd. We zorgen dat jaarlijks de servicekosten goed en op tijd afgerekend worden

Eén huurafrekening

Iedere maand ontvangt u één huurafrekening. In één opslag ziet u de huuropbrengsten, huurachterstanden, exploitatie- en servicekosten.

Download de 10 gratis tips
om je huis snel te verkopen

Als u uw huis snel wilt verkopen, bedenk dan wat de koper zoekt. Die zoekt geen huis, maar een thuis.

Download nu de 10 Gratis tips!

    Back To Top